Όλοι οι οδηγοί

Διαγραφή του λογαριασμού σας

Τι σταματά αμέσως και τι διαγράφεται μετά από 30 ημέρες.

Βήματα

  1. Ανοίξτε τον Λογαριασμό και επιλέξτε Διαγραφή του λογαριασμού μου. Πληκτρολογήστε DELETE για επιβεβαίωση.
  2. Οι υπενθυμίσεις σας σταματούν αμέσως και αποσυνδέεστε παντού. Τα δεδομένα σας διαγράφονται μετά από 30 ημέρες.
  3. Αν είστε ο μόνος ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορείτε να διαγράψετε και την επιχείρηση.
  4. Ένα πρόγραμμα που αγοράσατε στην εφαρμογή πρέπει να ακυρωθεί και στο App Store ή στο Google Play.

Περισσότεροι οδηγοί