ඔබගේ ගිණුම මකන්න
වහාම නතර වන්නේ කුමක්ද, දින 30කට පසු මකා දමන්නේ කුමක්ද.
පියවර
- ගිණුම විවෘත කර මගේ ගිණුම මකන්න තෝරන්න. තහවුරු කිරීමට DELETE ටයිප් කරන්න.
- ඔබගේ සිහිකැඳවීම් වහාම නතර වන අතර ඔබ සෑම තැනකින්ම වරනය වේ. ඔබගේ දත්ත දින 30කට පසු මකා දමනු ලැබේ.
- ඔබ ව්යාපාරයක එකම හිමිකරු නම්, ඔබට ව්යාපාරයද මකා දැමිය හැක.
- යෙදුමෙන් මිලදී ගත් සැලැස්මක් App Store හෝ Google Play තුළද අවලංගු කළ යුතුය.