Tüm rehberler

Hesabınızı silin

Hemen neler durur ve 30 gün sonra neler silinir.

Adımlar

  1. “Hesap”ı açın ve “Hesabımı sil”i seçin. Onaylamak için DELETE yazın.
  2. Hatırlatmalarınız hemen durur ve her yerde oturumunuz kapanır. Verileriniz 30 gün sonra silinir.
  3. Bir işletmenin tek sahibiyseniz işletmeyi de silebilirsiniz.
  4. Uygulama içinden alınan bir planın App Store veya Google Play'den de iptal edilmesi gerekir.

Diğer rehberler