Semua panduan

Padam akaun anda

Apa yang berhenti serta-merta, dan apa yang dipadam selepas 30 hari.

Langkah

  1. Buka Akaun dan pilih Padam akaun saya. Taip DELETE untuk mengesahkan.
  2. Peringatan anda berhenti serta-merta dan anda dilog keluar di semua tempat. Data anda dipadam selepas 30 hari.
  3. Jika anda satu-satunya pemilik sesebuah perniagaan, anda boleh memadam perniagaan itu juga.
  4. Pelan yang dibeli dalam aplikasi juga mesti dibatalkan dalam App Store atau Google Play.

Lagi panduan