Alla guider

Radera ditt konto

Vad som stoppas direkt och vad som raderas efter 30 dagar.

Steg

  1. Öppna Konto och välj Radera mitt konto. Skriv DELETE för att bekräfta.
  2. Dina påminnelser stoppas direkt och du loggas ut överallt. Din data raderas efter 30 dagar.
  3. Om du är ett företags enda ägare kan du radera företaget också.
  4. Ett abonnemang som köpts i appen måste också sägas upp i App Store eller Google Play.

Fler guider