आफ्नो खाता मेटाउनुहोस्
के तुरुन्तै रोकिन्छ, र 30 दिनपछि के मेटाइन्छ।
चरणहरू
- खाता खोल्नुहोस् र मेरो खाता मेटाउनुहोस् छान्नुहोस्। पुष्टि गर्न DELETE टाइप गर्नुहोस्।
- तपाईंका रिमाइन्डर तुरुन्तै रोकिन्छन् र तपाईं सबै ठाउँबाट साइन आउट हुनुहुन्छ। तपाईंको डेटा 30 दिनपछि मेटाइन्छ।
- तपाईं कुनै व्यवसायको एक मात्र मालिक हुनुहुन्छ भने, व्यवसाय पनि मेटाउन सक्नुहुन्छ।
- एपमा किनेको प्लान App Store वा Google Play मा पनि रद्द गर्नुपर्छ।