Je account verwijderen
Wat meteen stopt, en wat na 30 dagen wordt gewist.
Stappen
- Open ‘Account’ en kies ‘Mijn account verwijderen’. Typ DELETE om te bevestigen.
- Je herinneringen stoppen meteen en je wordt overal uitgelogd. Je gegevens worden na 30 dagen gewist.
- Ben je de enige eigenaar van een bedrijf, dan kun je het bedrijf ook verwijderen.
- Een abonnement dat je in de app hebt gekocht, moet je ook opzeggen in de App Store of Google Play.