আপোনাৰ একাউণ্ট মচি পেলাওক
কি লগে লগে বন্ধ হয়, আৰু 30 দিনৰ পাছত কি মচি পেলোৱা হয়।
ধাপসমূহ
- একাউণ্ট খোলক আৰু মোৰ একাউণ্ট মচি পেলাওক বাছক। নিশ্চিত কৰিবলৈ DELETE টাইপ কৰক।
- আপোনাৰ সোঁৱৰণী লগে লগে বন্ধ হয় আৰু আপুনি সকলো ঠাইৰ পৰা ছাইন আউট হয়। আপোনাৰ তথ্য 30 দিনৰ পাছত মচি পেলোৱা হয়।
- যদি আপুনি কোনো ব্যৱসায়ৰ একমাত্ৰ গৰাকী, আপুনি ব্যৱসায়টোও মচি পেলাব পাৰে।
- এপত কিনা প্লেন App Store বা Google Playতো বাতিল কৰিব লাগিব।