Alle gidse

Vee jou rekening uit

Wat dadelik stop, en wat ná 30 dae uitgevee word.

Stappe

  1. Maak “Rekening” oop en kies “Vee my rekening uit”. Tik DELETE om te bevestig.
  2. Jou herinnerings stop dadelik en jy word oral afgemeld. Jou data word ná 30 dae uitgevee.
  3. As jy 'n besigheid se enigste eienaar is, kan jy die besigheid ook uitvee.
  4. 'n Plan wat in die toep gekoop is, moet ook in die App Store of Google Play gekanselleer word.

Meer gidse