ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ
କ’ଣ ତୁରନ୍ତ ବନ୍ଦ ହୁଏ, ଏବଂ 30 ଦିନ ପରେ କ’ଣ ଲିଭାଯାଏ।
ପଦକ୍ଷେପ
- “ଆକାଉଣ୍ଟ” ଖୋଲି “ମୋ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ” ବାଛନ୍ତୁ। ନିଶ୍ଚିତ କରିବାକୁ DELETE ଲେଖନ୍ତୁ।
- ଆପଣଙ୍କ ସ୍ମାରକ ତୁରନ୍ତ ବନ୍ଦ ହୁଏ ଏବଂ ଆପଣ ସବୁଠୁ ସାଇନ୍ ଆଉଟ୍ ହୋଇଯାଆନ୍ତି। ଆପଣଙ୍କ ତଥ୍ୟ 30 ଦିନ ପରେ ଲିଭାଯାଏ।
- ଆପଣ କୌଣସି ବ୍ୟବସାୟର ଏକମାତ୍ର ମାଲିକ ହୋଇଥିଲେ, ସେହି ବ୍ୟବସାୟକୁ ମଧ୍ୟ ଡିଲିଟ୍ କରିପାରିବେ।
- ଆପରେ କିଣିଥିବା ପ୍ଲାନ୍ App Store ବା Google Play ରେ ମଧ୍ୟ ବାତିଲ କରିବାକୁ ପଡ଼ିବ।