Összes útmutató

Fiókja törlése

Mi áll le azonnal, és mi törlődik 30 nap után.

Lépések

  1. Nyissa meg a Fiók oldalt, és válassza a Fiókom törlése lehetőséget. A megerősítéshez írja be: DELETE.
  2. Emlékeztetői azonnal leállnak, és mindenhol kijelentkezteti a rendszer. Adatai 30 nap után törlődnek.
  3. Ha Ön egy vállalkozás egyetlen tulajdonosa, a vállalkozást is törölheti.
  4. Az alkalmazásban vásárolt csomagot az App Store-ban vagy a Google Playen is le kell mondani.

További útmutatók